Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat feed

ETETÉS

AKCIÓBAN EVÉS KÖZBEN IS

A macskák imádják kiélni természetes ragadozó ösztöneiket, mint a lopakodás vagy különféle dolgok üldözése, de szeretik használni mancsukat és szájukat is az élelemszerzéshez. Az ételadagoló játékok vagy a puzzle-szerűen osztott macskatálak használata remek lehetőség arra, hogy az étkezés aktívabb és szórakoztatóbb legyen. Próbáld ki: cicádnak valószínűleg a szokottnál is jobban fog ízleni a várva várt finomság!Nem tudod, hogyan kezdd el? Less el pár ötletet gazdinktól és cicájától:
@THEMAINCOONLIFE

A macskák intelligens és kitartó problémamegoldók, kíváncsiságuk pedig legendás. A fizikai mellett ezért szellemi aktivitást is igényelnek. Egy puzzle-szerűen osztott macskatányér a finom falatok utáni vágyukat összekapcsolja kísérletező és játékos kedvükkel, hiszen húzni, tologatni, ügyeskedni kell, hogy megkaparintsák a félig elrejtett száraztápot, aminek az illatát érzik ugyan, de az ételt nem feltétlenül látják. A macskák énközpontúak és nagyon különbözőek lehetnek intelligenciájuk, ügyességük és kitartásuk tekintetében. Te magad is készíthetsz osztott etetőket a cicád képességeinek megfelelően, olyan egyszerű alapanyagokból, mint például egy kartoncső vagy -doboz. Vajon melyik kihívás kelti fel a te macskád figyelmét?


Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK