Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat play

JÁTÉK

SZÁNJ IDŐT A SIMOGATÁSRA ÉS A JÁTÉKRA!

A macskád cirógatása épp olyan fontos, mint a közös játék. A legtöbb cica szereti a gazdája fizikai közelségét. Ez a módja annak, hogy megismerjétek egymás szagát, és szorosabbra fűzzétek a köztetek lévő köteléket. Szánj időt a szeretetre és a játékra, hogy boldoggá tedd a macskádat! Nem tudod, hogyan kezdd el? Less el pár ötletet gazdinktól és cicájától:
@PATRICKCATSON

Patrick mindig is szeretetreméltó, kedves macska volt – attól a naptól fogva, hogy kiscicaként hazahoztuk, mindig élvezte a társaságunkat és a sürgés-forgást. Ez felnőttkorában mitsem változott: még mindig sokszor összebújunk. Gyakran ez az első dolgunk reggel (rendszerint akkor, amikor megpróbálok kijutni az ajtón és munkába indulni), de este is sokszor sor kerül rá, amikor végre pihenhetünk.

Patrick az elejétől fogva bújós macska volt: jellemző rá, hogy valami puhának dörgölőzik, miközben hangosan dorombol. Ekkor már tudjuk, hogy simogatásra vágyik, és hamarosan le is telepszik valahová, hogy megszeretgessük. Úgy tűnik, hogy a puha anyagok váltják ki belőle ezt az érzést – legyen szó akár a kedvenc takarójáról (ebből nem is egy van a házban, hanem egy csomó), vagy valamelyik bolyhos sálamról: kedvét leli a puha tárgyak gyömöszölésében, miközben a szájában tartja őket. Ez a viselkedés az elégedettség jele, de kapcsolatba hozható azzal az emlékkel is, amikor kiscicaként az őt szoptató anyukája közelében volt. Természetes jelenség, hogy mindez folytatódik felnőttkorban is, és imádnivaló, hogy Patrick így fejezi ki a ragaszkodását.

Egyszer Patrick éppen befejezte a bújást (ami rendszerint csak pár percig tart), és az ölembe telepedett, hogy ott aludjon. Ő egy független macska, de azért sok időt tölt velünk, mikor otthon vagyunk. Gyakran alszik így az ölemben, vagy pedig mellettem, a kanapén. Ha főzök, akkor szintén mellettem szundikál, csak akkor a konyhában lévő kanapén.

Partick bengáli keverék macska, úgyhogy rengeteg levezetésre váró energiája van, nagyon aktív. Ha játékos kedvében van, akkor nem akar hozzánk bújni vagy kimutatni a ragaszkodását – akkor sem, ha mi ezért mindent megteszünk. Ha felvesszük, hogy megsimogassuk, akkor azonnal nyávogni kezd, így jelezve, hogy tegyük le, mert játszani szeretne. Nagyon akaratos, szóval ha tényleg nem vágyik simogatásra, akkor azt határozottan közli is velünk!

Ha azon ritka alkalmak egyikét sikerül kifognod, amikor épp bújós a hangulata, még az is lehet, hogy megengedi, hogy a hátára fektesd, és megcirógasd a hasát.

Szeretjük ezeket a tulajdonságokat Patrickban, és úgy érezzük, hogy mindig fejlődik köztünk a kommunikáció. Azt, hogy mennyire boldog és elégedett, a testbeszédén és a hangján keresztül tudatja velünk, jelezve, hogy megbízik bennünk és kötődik hozzánk.


Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK