Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat move

MOZGÁS

JÓKOR, JÓ HELYEN: KAPARÁS ÉS KAROMÉLEZÉS

A kaparás és karomélezés a macskák természetes viselkedésének része. Mindössze annyit kell tenned, hogy megtalálod a megfelelő kaparófát a cicádnak, ugyanis nem minden cirmos kedveli ugyanazokat az anyagokat. Széles a választék a kaparófától a kaparópárnán és a szizálkötélen át a kartondobozig, így kedvenced kiválaszthatja a neki legmegfelelőbbet. Nem tudod, hogyan kezdd el? Less el pár ötletet gazdinktól és cicáitól.
@THEMAINCOONLIFE

A vadonban élő macskák számára a karmok a mindennapok túléléséhez szükségesek: éles és erős természetes fegyverként funkcionálva nélkülözhetetlenek a vadászathoz, az önvédelemhez, a mászáshoz, az egyensúlyozáshoz és a terület kijelöléséhez. Olyannyira fontos ez a viselkedés, hogy még a szobacicák is megőrzik ösztönszinten. Hogy megvédd a bútorokat a macskakarom pusztításától, szereld fel otthonodat kaparóeszközökkel. Ezek lehetnek vízszintesek vagy függőlegesek, és sokféle alakúak, attól függően, hogy melyik illik jobban a lakásba. A kaparók általában többfunkciósak: macskád használhatja macskabútorként és leskelődőhelyként is őket. De erős kaparóeszközt készíthetsz feltekert kartonpapírból is, méghozzá nagyon egyszerűen.


Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK