Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat play

JÁTÉK

Engedd szabadjára macskád vadászösztönét!

Becserkészés, hajsza, kimeredt szemek, lapulás, villámgyors lecsapás, elkapás és harapás. Ezek a ragadozótulajdonságok minden macskára jellemzők. Hogy cicád kiélhesse vadászösztönét, olyan játékot kell találnod, amit jól meg tud ragadni és kedvére harapdálhat, így megízlelve a győzelem édes ízét. Szánj erre napi 15 percet! Nem tudod, hogyan kezdd el? Less el pár ötletet gazdinktól és cicájától:
@THEMAINCOONLIFE

A háziasítás ellenére a macskák sosem vesztették el vadászösztönüket. A te cicádnak is szüksége van vadászatra, még akkor is, ha nem a táplálékért megy a hajsza. A legjobb módszer a kedvencedben élő ragadozó előcsalogatására, ha minden nap játszotok valamit, ami imitálja a vadászatot, és működteti az állatban megbújó természetes ösztönt. Artemisz és Apolló kedvenc vadászjátéka például egy egyszerű, kézben tartható játékszer, egy marék madártollal egy madzag végén, ami egy hosszú botra van erősítve. Tud repkedni, mint egy madár, lehet húzgálni a földön, süvít a levegőben, és ugrabugrál a bútorok között. Egyszóval: számtalan módon csábít vadászatra! De sose felejtsd el elrakni és biztonságba helyezni a legközelebbi játékig!


Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK