Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat feed

ETETÉS

HOGYAN VÁLTOZTASS KEDVENCED ÉTRENDJÉN?

Akárhány éves is legyen, macskádnak teljes és kiegyensúlyozott étrendre van szüksége, amely elegendő energiát, proteint, ásványi anyagot és vitamint biztosít számára. Így megőrizheti egészségét, jó közérzetét és hosszabb életre számíthat. Ezért fejlesztettünk ki egy professzionális, egyedi igényekre szabott állateledel-családot, amely kielégíti legjobb barátod minden táplálékigényét az egészség fenntartása érdekében, függetlenül az életkorától, a méretétől vagy az életstílusától.

Csatlakozz a PERFECT FIT™+ Programhoz, mely könnyensegít megtalálni kedvenced számára a legtökéletesebb eledelt. Emellett tanácsokkal lát el a táp optimális mennyiségét illetően, és tippeket ad, hogyan vezesd be azt háziállatod étrendjébe a legjobb eredmények eléréséért.

chat bol

 

CSATLAKOZOM A PROGRAMHOZ

 

 

Jelenleg fogyaszt macskád PERFECT FIT™ eledelt?

KIVÁLASZTOM
Mennyi ideális súlya?
tool tipHa nem tudod kutyád vagy macskád ideális súlyát, kérd ki állatorvosod véleményét.
OK

napi javasolt ételadagja:

Természetesen ez csak egy útmutató, amelyet cicád egyedi igényeire kell szabni. Ha nedves eledellel és jutalomfalatokkal is eteted, akkor kevesebb száraz eledelre van szüksége. Jó tudni, hogy háziállatod a szokások rabja. Ez különösen igaz a szervezetére. Ha emésztőrendszere hozzászokott egy bizonyos táplálékhoz, akkor időbe telik, mire megszokik valami újat. Ne válts túl hirtelen, mert az gyomorproblémákhoz vezethet. Ha szeretnéd megváltoztatni az étrendjét, akkor azt javasoljuk, hogy fokozatosan csináld, egy 5-7 napos perióduson belül. Minden nap cserélj ki táplálékából egy adagot az új PERFECT FIT™ eledelre, napról napra többet. Így nagyjából egy héten belül a teljes étrendjét megváltoztathatod.

loader image
Újra

MEKKORA A KUTYÁD?

Ha tudjuk, mekkora kutyusod, akkor kifejezetten az ő igényeire szabjuk tanácsainkat.

OK
Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK
loader image