Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
dog move

MOZGÁS

PRÓBÁLJATOK KI VALAMI ÚJAT!

Mentálisan és fizikailag is aktivizálja a kutyádat, ha új időtöltések után néztek együtt. Például úsztok, vagy fut melletted, amíg te bringázol, esetleg egy agility pályán rohangáltok egy jót. Próbáljatok ki valami újat: meglátod, mennyire elemében lesz a kutyád! Ha szeretnél jó ötleteket ellesni, nézd meg, mi mindent próbált ki gazdink és kutyája:
@HILLHOUSEVINTAGE

Ma Coco és én elhatároztuk, hogy valami újat próbálunk ki együtt. Gyakran láttuk már, milyen önfeledten hancúroznak a kutyák az agility pályákon a gazdijaikkal, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is tréningezünk egy kicsit. Kíváncsi voltam, hogy vajon Coco képes-e parancsszóra ugrálni, úgyhogy barkácsoltam egy nagyon egyszerű akadályt a kertben: két hokedlire fektettem egy bambuszbotot. Azért a bambuszt választottam, mert biztonságos: elég puha ahhoz, hogy ne sebezze meg magát a kutya, ha leverné ugrás közben. Először – kezemben egy jutalomfalattal – arra biztattam, hogy lépjen át a boton, amit alacsonyan, a föld közelében tartottam.
Aztán feljebb emeltem a botot, és begyorsítottunk. Feszülten figyelt rám, amikor ugrásra biztattam – egészen addig, amíg már ösztönösen ment neki.
Néhány sikertelen próbálkozás után beletanult, és úgy tűnt, hogy nagyon élvezte.
Íme a bizonyíték, hogy az új időtöltések felfedezése remekül aktivizálja a kutya agyát és egyúttal jobbá teszi a közérzetét is – boldogság és IQ-fejlesztés egy csomagban. Tökéletes!


Add meg kutyád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK