Perfect Fit imagery

Keresés

Adja meg az alábbi kulcsszót a cikkek és termékek kereséséhez.

TÁPLÁLJA KEDVENCE FIATALOS LENDÜLETÉT!

A háziállatával való kapcsolat akkor a legjobb, ha ő boldog, egészséges és élettel teli. Ezért a PERFETC FIT™-nél arra törekszünk, hogy kutyája megőrizze fiatalos lendületét életének minden szakaszában, megfelelő táplálás, mozgás és szellemi kihívások segítségével. Ez az egészségről alkotott filozófiánk - Etetés. Mozgás. Játék.

A Perfect Fit megosztása MEGOSZTÁS
A PERFECT FIT™ FILOZÓFIÁJA
Perfect Fit ETETÉS.

ETETÉS.

OLYAN TÁPLÁLÉKOT ADJON HÁZIÁLLATAINAK, AMELYET AZ Ő SZÜKSÉGLETEIKRE TERVEZTEK.

A PERFECT FIT egy olyan, szakértők által kifejlesztett táplálék, amely segít, hogy kutyája fiatalos és lendületes maradhasson egész élete során. A WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) táplálkozási szakértőivel és állatorvosaival kifejlesztett PERFECT FIT az egyedülálló PERFECT FIT TOTAL 5 formulájának köszönhetően kielégíti a kutyák 5 leggyakoribb egészségügyi szükségletét, függetlenül életkoruktól és életmódjuktól.

Perfect Fit MOZGÁS.

MOZGÁS.

SEGÍTSEN HÁZIÁLLATAINAK TESTMOZGÁSSAL, HOGY EGÉSZSÉGESEK ÉS ÉLETTEL TELIEK MARADHASSANAK.

Ha formában szeretné tartani a háziállatait, akkor gondoskodnia kell a rendszeres testmozgásukról. A rendszeres testmozgás nemcsak az egészséges testsúly, valamint a szív egészséges működésének a megőrzésében, hanem az izmok és az ízületek egészségének a megőrzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy háziállatai még idősebb korukban is vidámak és mozgékonyak lehessenek. Háziállat-viselkedési szakértőink kérésre segítenek olyan tanácsokat és eszközöket adni Önnek, amelyek segítségével gondoskodhat a háziállatai számára megfelelő mennyiségű és jellegű testmozgásról.

Perfect Fit JÁTÉK.

JÁTÉK.

JÁTSSZON VELÜK, HOGY A LELKÜK IS EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG MARADHASSON.

A játék egyfelől segít kialakítani háziállataival a szeretetteljes érzelmi köteléket, másfelől a szellemi fejlődésükben is hatékony segítséget nyújt. Akár egyedül, akár Önnel játszanak kedvencei, a játék nemcsak a testüket, hanem az elméjüket is „megmozgatja”, hogy nap mint nap fiatalosak és boldogok lehessenek. Ezért is próbálunk intuitív eszközökkel és módszerekkel segíteni Önnek, hogy szellemileg is rendszeresen „megtornáztathassa” háziállatait!

VÁSÁROLJON MOST

VÁSÁROLJON MOST