Belépés a logo-cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader

Belépés a logo-cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo-cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo-cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader

Tápláld az eleven énjüketFIATALOS LENDÜLETÉT!

A háziállatoddal való kapcsolat akkor a legjobb, ha ő boldog, egészséges és élettel teli. Ezért a PERFETC FIT™-nél arra törekszünk, hogy kutyád megőrizze fiatalos lendületét életének minden szakaszában, megfelelő táplálás, mozgás és szellemi kihívások segítségével. Ez az egészségről alkotott filozófiánk - Etetés. Mozgás. Játék.

ETETÉS.

MOZGÁS.

JÁTÉK.

ETETÉS.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Kezdésként olyan táplálékot adj háziállataidnak, amelyet az ő szükségleteikre terveztek.

A PERFECT FIT™ egy olyan, szakértők által kifejlesztett program, amely segít, hogy háziállataid fiatalok és lendületesek maradhassanak egész életük során. A WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) táplálási szakértőivel és állatorvosaival kifejlesztett PERFECT FIT™ az egyedülálló PERFECT FIT™ TOTAL 5 formulájának köszönhetően kielégíti minden kutya és macska 5 leggyakoribb egészségügyi szükségletét, függetlenül életkoruktól és életmódjuktól.

Kiváló minőségű táplálék

A WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) vezető táplálási szakértői úgy fejlesztették ki az egyedülálló PERFECT FIT™ TOTAL 5 formulát, hogy kielégítse minden háziállat 5 legfontosabb szükségletét: erős védekezőképesség, egészséges emésztés, egészséges bőr és bunda, az optimális testsúly megőrzése és macskáknál a húgyutak egészsége, kuytáknál pedig a megfelelő szájhigiénia.

MOZGÁS

Aktivitäten, um ihr Haustier körperlich gesund und fit zu halten.

Segíts háziállataidnak testmozgással, hogy egészségesek és élettel teliek maradhassanak.

Ha formában szeretnéd tartani a háziállataidat, akkor gondoskodnod kell a rendszeres testmozgásukról. A rendszeres testmozgás nemcsak az egészséges testsúlynak, valamint a szív egészséges működésének a megőrzésében, hanem az izmok és az ízületek egészségének a megőrzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy háziállataid még idősebb korukban is vidámak és mozgékonyak lehessenek. Háziállat-viselkedési szakértőink kérésre segítenek olyan tanácsokat és eszközöket adni Neked, amelyek segítségével gondoskodhatsz a háziállataid számára megfelelő mennyiségű és jellegű testmozgásról.

JÁTÉK

Játssz velük, hogy a lelkük is egészséges és boldog maradhasson.

A játék egyfelől segít kialakítani háziállataiddal a szeretetteljes érzelmi köteléket, másfelől pedig a háziállataid szellemi fejlődésében is hatékony segítséget nyújt. Akár egyedül, akár Veled játszanak a háziállataid, a játék nemcsak a testüket, hanem az elméjüket is „megmozgatja”, hogy bundás társaid nap mint nap fiatalosak és boldogok lehessenek. Ezért is próbálunk intuitív eszközökkel és módszerekkel segíteni Neked, hogy szellemileg is rendszeresen „megtornáztathasd” háziállataidat!

Sütik beállítása