Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image

Tápláld az eleven énjüketFIATALOS LENDÜLETÉT!

A háziállatoddal való kapcsolat akkor a legjobb, ha ő boldog, egészséges és élettel teli. Ezért a PERFETC FIT™-nél arra törekszünk, hogy kutyád megőrizze fiatalos lendületét életének minden szakaszában, megfelelő táplálás, mozgás és szellemi kihívások segítségével. Ez az egészségről alkotott filozófiánk - Etetés. Mozgás. Játék.

ETETÉS.

cat dog feed

MOZGÁS.

cat dog move

JÁTÉK.

cat dog play
cat dog feed

ETETÉS.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Kezdésként olyan táplálékot adj háziállataidnak, amelyet az ő szükségleteikre terveztek.

A PERFECT FIT™ egy olyan, szakértők által kifejlesztett program, amely segít, hogy háziállataid fiatalok és lendületesek maradhassanak egész életük során. A WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) táplálási szakértőivel és állatorvosaival kifejlesztett PERFECT FIT™ az egyedülálló PERFECT FIT™ TOTAL 5 formulájának köszönhetően kielégíti minden kutya és macska 5 leggyakoribb egészségügyi szükségletét, függetlenül életkoruktól és életmódjuktól.

Kiváló minőségű táplálék

A WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) vezető táplálási szakértői úgy fejlesztették ki az egyedülálló PERFECT FIT™ TOTAL 5 formulát, hogy kielégítse minden háziállat 5 legfontosabb szükségletét: erős védekezőképesség, egészséges emésztés, egészséges bőr és bunda, az optimális testsúly megőrzése és macskáknál a húgyutak egészsége, kuytáknál pedig a megfelelő szájhigiénia.

cat dog move

MOZGÁS

Aktivitäten, um ihr Haustier körperlich gesund und fit zu halten.

Segíts háziállataidnak testmozgással, hogy egészségesek és élettel teliek maradhassanak.

Ha formában szeretnéd tartani a háziállataidat, akkor gondoskodnod kell a rendszeres testmozgásukról. A rendszeres testmozgás nemcsak az egészséges testsúlynak, valamint a szív egészséges működésének a megőrzésében, hanem az izmok és az ízületek egészségének a megőrzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy háziállataid még idősebb korukban is vidámak és mozgékonyak lehessenek. Háziállat-viselkedési szakértőink kérésre segítenek olyan tanácsokat és eszközöket adni Neked, amelyek segítségével gondoskodhatsz a háziállataid számára megfelelő mennyiségű és jellegű testmozgásról.

cat dog play

JÁTÉK

game for cat

Játssz velük, hogy a lelkük is egészséges és boldog maradhasson.

A játék egyfelől segít kialakítani háziállataiddal a szeretetteljes érzelmi köteléket, másfelől pedig a háziállataid szellemi fejlődésében is hatékony segítséget nyújt. Akár egyedül, akár Veled játszanak a háziállataid, a játék nemcsak a testüket, hanem az elméjüket is „megmozgatja”, hogy bundás társaid nap mint nap fiatalosak és boldogok lehessenek. Ezért is próbálunk intuitív eszközökkel és módszerekkel segíteni Neked, hogy szellemileg is rendszeresen „megtornáztathasd” háziállataidat!