Perfect Fit imagery

Keresés

Adja meg az alábbi kulcsszót a cikkek és termékek kereséséhez.

A WALTHAM® CENTRE
FOR PET NUTRITION (KISÁLLAT-TÁPLÁLÁSI KÖZPONT) BEMUTATÁSA:

A Perfect Fit megosztása MEGOSZTÁS
A WALTHAM®-RÓL

Az immár több mint 50 éve innovatív, tudományos kutatásokkal foglalkozó WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) egy vezető tudományos hatóság, amelynek egyik legfőbb feladata a kedvtelésből tartott állatok táplálásával és egészségmegőrzésével kapcsolatos kutatások előremozdítása.

A Mars, Incorporated vállalat angliai Leicestershire városában épült csúcstechnológiájú tudományos intézete olyan tudás létrehozásával foglalkozik, amelynek segítségével a vállalat a háziállatok szükségleteit praktikus módon kielégítő, innovatív termékeket fejleszthet.

A WALTHAM®, első eredeti kutatásának 1963-ban történő publikálása óta számos fontos – a háziállatok táplálásával valamint az emberek és az állatok közötti kommunikációval kapcsolatos – kutatásban töltött be úttörő szerepet. Ennek eredményeképpen a vállalat eddig több mint 1700 publikációt tett közzé, közöttük több mint 600 olyan tudományos iratot, amelyekről kompetens szakemberek értékelést készítettek.

A WALTHAM® napjainkban is együttműködik a világ vezető tudományos intézeteivel, így segítve a Mars Petcare küldetését, hogy a világ egy élhetőbb hely legyen a háziállatok számára. Emellett biztosítja a vezető Mars-márkák alappilléreként szolgáló tudományos hátteret és szakértelmet, például a Perfect Fit®, a PEDIGREE®, a WHISKAS®, a ROYAL CANIN®, a Banfield Pet Hospital, az IAMS®, a CESAR®, a NUTRO®, a SHEBA®, a DREAMIES® és az EUKANUBA® márkák esetében is.

Bővebb információk a WALTHAM® központról

WALTHAM

ABOUT THE WALTHAM

VÁSÁROLJON MOST

VÁSÁROLJON MOST