Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image

A WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) bemutatása:

Az immáron több mint 50 éve innovatív tudományos kutatásokkal foglalkozó WALTHAM® Centre for Pet Nutrition (Kisállat-táplálási központ) egy vezető tudományos hatóság, amelynek egyik legfőbb feladata a kedvtelésből tartott állatok táplálásával és egészségmegőrzésével kapcsolatos kutatások előremozdítása.

A Mars, Incorporated vállalatnak az angliai Leicestershire városában épült csúcstechnológiájú tudományos intézete olyan tudás létrehozásával foglalkozik, amelynek a segítségével a vállalat a háziállatok szükségleteit gyakorlatias módon kielégítő, innovatív termékeket fejleszthet.

A WALTHAM® az első eredeti kutatásának 1963-ban történő publikálása óta számos fontos – a háziállatok táplálásának, valamint az emberek és az állatok közötti kapcsolatnak a tanulmányozására irányuló – kutatásban töltött be úttörő szerepet. Ennek eredményeképpen a vállalat eddig több mint 1700 publikációt tett közzé, közöttük több mint 600 olyan tudományos iratot, amelyekről kompetens szakemberek értékelést készítettek.

A WALTHAM® napjainkban is együttműködik a világ vezető tudományos intézeteivel, ezzel segítve a Mars Petcare vállalat azon küldetésének a beteljesítését, hogy a világ egy élhetőbb hely legyen a háziállatok számára, valamint biztosítva a vezető Mars-márkák alappilléreként szolgáló tudományos hátteret és szakértelmet, ideértve például a Perfect Fit®, a PEDIGREE®, a WHISKAS®, a ROYAL CANIN®, a Banfield Pet Hospital, az IAMS®, a CESAR®, a NUTRO®, a SHEBA®, a DREAMIES® és az EUKANUBA® márkát is.

Bővebb információk a WALTHAM® központról