Perfect Fit imagery

Keresés

Adja meg az alábbi kulcsszót a cikkek és termékek kereséséhez.

DOLGOZTASD MEG KUTYÁDAT AZ ÉTELÉRT!

Az etetés remek alkalom arra, hogy ne csak csillapítsd a kutyád étvágyát, de mentálisan is felfrissítsd kedvencedet. Evés közben is szórakoztatja és aktivizálja a kutyát, ha speciális eszközöket, például puzzle-szerűen osztott kutyaetetőt használsz, esetleg te magad készítesz egyet műanyag flakonból, kartondobozból vagy tojástartóból. Próbáld ki! Ha szeretnél jó ötleteket ellesni, nézd meg, mi mindent próbált már ki gazdink és kutyája:

@HILLHOUSEVINTAGE

A Perfect Fit megosztása MEGOSZTÁS
DOLGOZTASD MEG KUTYÁDAT AZ ÉTELÉRT!

Coco és én a szokásaink rabjai vagyunk. Van kedvenc sétaútvonalunk, kedvenc játékaink (vagy az én esetemben: kedvenc cipők…), és van kedvenc pihenő- és alvókuckónk is.

A szokások nagyszerűek és megnyugtatják a lelket, de ha kutyákról és más állatokról van szó, akkor könnyen elfelejtjük, mennyire jót tesz a testi-lelki egészségnek és a közérzetnek, ha néha valami szokatlant csinálunk, kilépve az unalomig ismert rutin keretei közül.

Átgondolva mindezt, elhatároztam, hogy saját kezűleg készítek egy több részre osztott kutyaetetőt Cocónak, a háztartásban fellelhető, hétköznapi tárgyakból.

ELJÖTT AZ IDEJE, HOGY COCÓNAK IS MEGMUTASSAM AZ ÚJ MÓKÁT: A NAGY KAJASZERZŐ JÁTÉKOT!

Először Coco meghökkent: nem tudta mire vélni a dolgot. Megszaglászta a flakonok tetejét, és meggyőződött róla, hogy nem csal a szimata: bizony a kedvenc eledelét rejtik a flakonok. Nem maradt más hátra, mint kitalálni, hogyan kaparinthatja meg az ínycsiklandó falatokat.

Megfogdosta az összes flakont, aztán megpróbálta a szájába venni az egyiket.
Végül rájött, hogy a leghatékonyabb módszer a flakonok megfordítására, ha addig böködi őket az orrával, amíg nem sikerül stabilan fejjel lefelé fordítani őket, utolsó lépésként pedig már csak egy kis pöccintés, és meg is van a kincs! Persze mondani sem kell, hogy amikor végre sikerült kitalálnia, hogyan ürítheti ki az első flakont, és szerezheti meg a jutalmát, már csak percek kérdése volt, hogy a többi is kiürüljön...

A tanulság: ezzel a kis projekttel két legyet ütöttünk egy csapásra. Én jól szórakoztam és elégedett voltam, Coco pedig nagyon élvezte az észjátékot.

VÁSÁROLJON MOST

VÁSÁROLJON MOST