Perfect Fit imagery

Keresés

Adja meg az alábbi kulcsszót a cikkek és termékek kereséséhez.

ALAKÍTSD JÁTSZÓTÉRRÉ AZ OTTHONOD!

A macskák imádnak mászni. Akár van már kész macskajátszótered, akár te magad állítasz össze egyet polcokból és bútorokból, hogy minél magasabbra törhessen a cicád, és kedvére ugrálhasson, bujkálhasson és leskelődhessen, egy biztos: testileg és lelkileg is a legjobbat teszed a macskáddal. Alkosd meg saját macskajátszóteredet, ha még nincs! Nem tudod, hogyan kezdd el? Less el pár ötletet gazdinktól és cicájától:

@PATRICKCATSON

A Perfect Fit megosztása MEGOSZTÁS
ALAKÍTSD JÁTSZÓTÉRRÉ AZ OTTHONOD!

Patrick igazi szobacica, ezért állandóan azon törjük a fejünket, hogyan szórakoztassuk és kössük le a figyelmét. Már van egy kaparófánk és rengeteg játékszerünk. Ennek ellenére amint egy egyszerű kartondoboz felbukkan a házban, cicánk csapot-papot otthagyva ráveti magát, annyira élvezi.

Összeszedtünk pár dobozt, hogy egy kalandokkal kecsegtető játszóteret építsünk Patricknak, amit felfedezhet és amivel játszhat – nem a legszebb, de mindent tud, amit kell.

Patrick egy bengáli keverékmacska, szóval nem a legkisebb – és nem is a legkönnyebb! Ezért fontos volt, hogy olyan dobozokat találjuk, amik elég nagyok ahhoz, hogy beléjük tudja préselni magát és könnyen tudjon velük bánni. Úgy döntöttük, hogy egy vízszintes játszóteret építünk egy magas torony helyett – amit persze nagyon szeretett volna, csak éppen nem voltunk benne biztosak, hogy a dobozok elbírnák a súlyát.

Lyukakat vágtunk a dobozokra, hogy átjárókat képezzünk – Patrick ugyanis imádja szűk helyekre bepréselni magát (főleg, ha kartondobozból készülnek a rejtekhelyek!). A játszótér végébe pedig bedugtunk egy kellemes tapintású takarót, hogy Patrick kipihenhesse a fáradalmait – a biztonság kedvéért, ha netán kimerülne.

Amikor az alapokat felépítettük, cérnán himbálózó játékokkal és szalagokkal díszítettük az alagutat. Még házi kaparófelületet is gyártottunk, durva gyékényt ragasztva a dobozra. Végül pedig nyalánkságokat rejtettünk el a zegzugokban, hogy becsábítsuk a játszótérre – habár erre valószínűleg nem feltétlen volt szükség.

Patrick szeme felcsillant, amikor meglátta a kész játszóteret – rögtön be is préselte magát a lyukon az összebarkácsolt dobozokba. Nem számítottunk rá, hogy pont ilyen módon veszi birtokba új birodalmát – de szemlátomást jól érezte magát benne. Ezután a nagy doboz következett, és ezúttal sem jelentett gondot számára a kis bejáratként funkcionáló lyuk.

A játék folytatódott, sőt: a macska rábukkant az elrejtett jutalomfalatokra is. A játszótér egyértelműen előcsalogatta Patrick kíváncsi énjét, így aztán mindent tüzetesen megnézett és kipróbált új házikójában. A kaparófelület viszont nem nagyon érdekelte – valószínűleg azért, mert rengeteg kaparónk van a házban (a kedvence egy fonott szék), és túlságosan izgatta a fantáziáját a játszótér többi része.

Legjobban magukat a dobozokat élvezte Patrick – imád kutakodni és heverészni bennük: a szűk helyeket különösen komfortosnak érzi. A dobozokra vágott lyukak remek megfigyelőállások, ahonnan leskelődhet, és rajta tarthatja a szemét mindenen, ami körülötte történik. Egyszer, amikor megelégelte a nézelődést, szundított egyet a házi készítésű ágyában – határozottan otthon érzi magát saját kis birodalmában!

A játszótér elkészítése szórakoztató kaland volt a számunkra, nagyon élveztük a kreatív munkát egy olyan egyszerű, hétköznapi anyaggal, mint a kartondoboz. Nyilvánvaló, hogy hatalmas élmény volt Patricknak is, és remek alkalom nyílt arra is, hogy valami új, izgalmas dolgot csináljunk, miközben őt szórakoztatjuk.

@PATRICKCATSON
Amy, a macskabolond hölgy & két imádnivaló cicája: Patrick és Norma

VÁSÁROLJON MOST

VÁSÁROLJON MOST