Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat feed

ETETÉS

A nedves macskatáp előnyei

Ha még nem tetted meg, akkor mielőbb gazdagítsd cicád étrendjét nedves táppal: ízletes és egészséges – tökéletes kombináció!

A teljes értékű nedves táp bevezetése a macska étrendjébe többnyire pozitív hatást gyakorol az állat közérzetére. Egyéves korára a cica már hajlamos a vizelési problémákra és a súlygyarapodásra – főleg, ha ivartalanított. Az egyik legjobb módja, hogy kordában tartsd cicád súlyát, ha a száraz táphoz nedveset is keversz – utóbbi ugyanis negyedannyi kalóriát tartalmaz, mint a másik. Ez azt jelenti, hogy több ételt adhatsz neki, a tápérték mégis azonos lesz. A nagyobb nedvességtartalmú étel pedig a vizelési gondokat is segít megoldani – napi két tasak nedves táp az ajánlott folyadékmennyiség 73%-át teszi ki.

Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK