Belépés a logo cat-dog

Elfelejtetted a jelszavadat?

Ha beírod az e-mail címedet, akkor küldünk Neked egy jelszó-visszaállító hivatkozást.

loader image

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy e-mail üzenetet

A jelszód visszaállításához kérjük, hogy kattints az e-mail üzenetben található hivatkozásra, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a bejövő üzenetek között nem találod az általunk küldött e-mail üzenetet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a rendszer által levélszemétként érzékelt üzenetek tárolására szolgáló mappát is.

Belépés a logo cat-dog

Elküldtünk neked egy megerősítési e-mail üzenetet.

Belépés a logo cat-dog

Megerősítő e-mail újraküldése


A megerősítési e-mail üzenet fogadásához kérjük, hogy írd be az e-mail címedet.

loader image
cat play

JÁTÉK

MIT KEZDJEN MAGÁVAL A CICÁD A TÁVOLLÉTEDBEN?

Az igazán boldog macska a folyton elfoglalt macska. Ha órákig egyedül van otthon a cicád, akkor fontos gondoskodnod róla, hogy a távollétedben is legyen mit csinálnia. Hagyj otthon neki játékokat, amelyek felfedezésre, matatásra és bújócskázásra késztetik. Sőt: akár természetfilmet is nézethetsz vele! Nem tudod, hogyan kezdd el? Less el pár ötletet gazdinktól és cicájától
@THEMAINCOONLIFE

A macskák egyedül érzik magukat, ha a gazdi épp messze jár – főleg, ha rajtuk kívül nincs más cica a lakásban. Az unalom és a frusztráció pedig viselkedési problémákhoz vezet. Segíthet egy ablak, ami mögül kedvenced szemlélheti az aktív, nyüzsgő külvilágot. De egy aktivizáló játék is távol tarthatja az unalmat. Nem kell, hogy nagyon bonyolult legyen – elég, ha a tárgy kiszámíthatatlan módon reagál, amikor a macska hozzányúl, és persze ha jó helyre teszed. Artemisz és Apolló például kitartóan vissza-visszatér ehhez a lyukacsos flakonhoz, amibe száraztápot rejtett a gazdi.


Add meg cicád adatait a PERFECT FIT™+ Programban való részvételhez!
BELÉPEK